Post by bivachalgresti on Mar 13, 2022 13:59:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Kakuro - Cross Sums ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Kakuro - Cross Sums IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci paraları ▞▞▞
▞▞▞ Real Kakuro - Cross Sums 2022 version ▞▞▞
Bu oyun harika - güzel tasarım, iyi bulmacalar. Reklam görmek zorunda kalmamak için ödediğim için yalnızca 3 yıldız verdim, ancak çoğu zaman, "Reklamları Kaldır" bağlantısı başlangıç sayfasında görünmeye devam ediyor. Uygulamayı onunla orada açarsam, reklamlar görüyorum. Reklamların kaybolması için sık sık uygulamayı kapatıp 2-3 kez yeniden başlatmam gerekiyor. Bu çok can sıkıcı bir durum!
Oyunun tadına bakmak için durmazlar
isteğe göre, ekran sürekli açıkabilse çok daha iyi olurdu...
Güzel, eğlenceli bir oyun.
Otomatik ekran döndürme, anlaşmayı bozdu
Çok iyi bir uygulama
Gözleri kötü yorar
Harika bir oyun, ancak gördüğüm tek reklam Turuncu Hain'i destekliyor. Bu bulmacalardan birini yapacak kadar zeki olmadığını düşünürsek, garip bir seçim gibi görünüyor.
iyi düzenlenmiş. iyi oynuyor. Beğendim. bir hücreye takılırsa cevap gerekir
Uygulamayı ne kadar sevsem de, kaldırmak için para vermeme rağmen aniden üzerime reklamlar atmaya başladı 😢 Reklamlar artık o kadar müdahaleci oluyor ki harika olanı stresli bir deneyime dönüştürüyorlar 😭😭
Farklı zorluk seviyeleri ve birçok bulmaca. Harika bir uygulama ama keşke deneme yanılma yapmak daha kolay olsaydı. Örneğin, gerçek sayılar için siyah ve deneme numaraları için yeşil olmak üzere iki farklı renk. Yine de harika bir uygulama ve çok eğlenceli.
Harika oyun ama sesi kapatmak için bir yol gerekiyor. Ayrıca kalem işaretlerimi diğer karelere kopyalamanın bir yolunu istiyorum.
Oyun hiç şüphesiz güzel ama uygulama çalışmıyorken bile telefonun pilini tüketiyor, ayarlardan gördüm.
büyük bir bulmaca koleksiyonuyla uygulamayı kullanmanın çok güzel ve basit bir yolu. sohbet sayfasında zaten kullanılmış olan numaraların gri olmasını diliyorum
Basit oyun ve hata yok. Geri alma düğmesi ve hücreden hücreye daha kolay gezinme güzel bir yükseltme olacaktır.
Keşke geri alma seçeneği olsa. Yoksa oyun harika!
bulabildiğim en iyi kakuro uygulaması. kareler biraz küçük ve birden fazla çözümün olduğu örnekler buldum
Seviye başına çok fazla oyun olması gerçekten hoşuma gidiyor, ancak daha zor seviyelerde bir tasarım kusuru çözmeyi zorlaştırıyor. Numaraları istediğiniz sırada kaleme alamamanız, desenleri görmeyi zorlaştırıyor. Örneğin, 2-kare 17 için üstte/solda 89 ve altta/sağda 98 girerdim. Bunu burada yapamazsınız -- her zaman 89 olarak girer. Bu fonksiyon 2 yıldız değerinde ve gerçekten daha zor seviyelerde gerekli, bu yüzden kaldırıyorum. Eklerlerse 5 yıldız verip yeniden yüklerim.
Bu oyunun olasılıkları yerleştirme seçeneği var ama doğru sırada değil, bu yüzden olasılığı düz tutmak zor. Ancak tüm bu oyunlarda bu kadar çok şey yok.
Güzel bir uygulama. Hile sayfası ayrı bi guzel
Birden fazla zorluk seviyesi ve çok sayıda oyun içeren harika bir oyun. İndirdikten sonra internet bağlantısına ihtiyacınız olmadığı için uçuşlar için de harika
Dead In Bermuda Strateške igre puvs
Çok güzel tasarım. Ama oyunda çok eksik var. Güzel grafikler, giriş için kullandığınız sayısal tuş takımını çok küçük boyutta olmaya zorladı. 6,3 inçlik bir telefon kullanıyorum ve bu küçük bir tuş takımı. Ayrıca, notları kullanırken ve bir kutuya doğru numarayı girdiğinizde, ilgili not otomatik olarak silinmiyor. Ve bir Geri Al düğmesi fena halde eksik .
Oynanan kareyi aydınlatmak iyidir, ancak ışığı yakmak gözler ve konsantrasyon için zordur.
Harika oyun, uygulamada çok fazla eklenti yok
Güncellemeye kadar bu oyunu sevdim. En son güncellemenin düzelteceğini umuyordum, ancak sorun hala orada. Rakamları girmek için bir kutuya bastığımda, imleç pano boyunca farklı bir kutuya atlıyor. Ayrıca, arayüz eskisi kadar hızlı değil. Rakamlara daha az duyarlı ve oyunun sonunu kaydetmek için daha yavaş.
İyi oyun. Lütfen karanlık modu ekleyin ve düğmeyi geri alın. Ayrıca daha fazla sayı kombinasyonu görmek için kaydırmayı isterdim. Ve uygulanamayacağını bildiğim kombinasyonların üstünü çizmek için.
Tek tek geri alma işlemi olmalı. 28 Mart 21 Extrem 25'e bakar mısınız lütfen! Karalama defteri kullanarak tüm olasılıkları olmuyor. Bir hata mı var acaba?
Mükemmel oyun !!!! Kullanımı çok kolay. Tüm hesaplamaları elle yapardım, bu yüzden bu kolaydı
maga kirliliğine kadar 4 yıldızdı.
Oynaması bir kakuro
Neredeyse kullanılamayacak kadar küçük ve merkezi bir ayar menüsü yok.
İyi zaman katili.Ped çok küçük. Sağ ve sol el için ayarlanabilir hale getirin.
İyi oyunlar. Ancak kurşun kalem işaretleri, sayısal sırayla göründükleri gibi değil, bu yarım işaretlerin zihniyetini gösteren, tarafımdan girdi olarak sırayla olmalıdır.
Harika oyun ama kullanıcı arayüzü meşgul ve darmadağın. "Kalem" ve "kalem" arasında geçiş yapmak çok hantal. Yazı tipi gözler için zor.
Real Kakuro - Cross Sums પઝલ frb
Fotoğraflarıma ve telefon numarama neden erişmesi gerektiğini anlamıyorum. Kullanıcı arayüzü fena değil ama bazı küçük sayıları yaşlanan gözlerimle görmek zor (muhtemelen küçük bir ekrana çok fazla sığdırmaya çalışmaktan kaçınılamaz). Ancak bir hücre için biri hariç tüm kurşun kalem işaretlerini ortadan kaldırdığınızda, bunu o hücrenin cevabına dönüştürmenin neden kolay bir yolu yok? İzin sorunları nedeniyle kaldırılmıştır.
Rastgele üretimi her zaman önceden tanımlanmış bir bulmaca grubuna tercih ederim. Bir kakuro kitabı da kullanabilirsin.
Sayısal tuş takımı çok küçük, yanlış numara uyarılarını gizleme seçeneği gerekiyor. Gerçek sayılarla tamamlandığı için not işaretlerini otomatik olarak kaldırma seçeneği iyi olurdu.
Real Kakuro *Sudoku보다 퍼즐 lzk
Kakuro oyununun güzel rekreasyonu. Çok oyunculu veya ödüllerin kilidinin açılması gibi bazı yenilikler getirmelerini tercih ederim
İyileştirme odası görüyorum. ama genel olarak güzel bir uygulama
Bu yeni güncelleme korkunç. Bu oyunu birkaç tablette oynadım ve bu sürüm yüklenene kadar sevdim.
Seviyeler arasındaki olağan sinir bozucu reklamlarla şimdiye kadar iyi. Çok müdahaleci değil.
Sonuçlarıma ne oldu? Bir bölümün çoğunu bitirdim ve ortaya çıkan yeni bir bulmacaya yanlış tıkladım, düşündüğüm şey zaten bitmiş bir bulmacaydı ve BOŞ oldu. Geçen süre hala gösterilse de yapbozun kendisi boştu. Nasıl olur?
Bu oyunu seviyorum ama bu "güncellemeler" hiçbir şey yapmıyor