Post by bivachalgresti on Mar 13, 2022 14:05:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The SuperStar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The SuperStar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує необмежену кількість примогем ▞▞▞
▞▞▞ The SuperStar 2022 version ▞▞▞
Це чудова гра, але в ній практично немає різноманітності в жанрі пісень
Чому він запитує дозвіл на телефонні дзвінки?
Все круто. Але мені потрібно додати багато пісень і виконавців, таких як Тейлор Свіфт, Аріана чи Алан Уокер. Все круто. Люблю Леді Гагу та Біллі Айліш
Дивовижно, але ви можете додати ДУА ЛІПА? Будь ласка, я хочу її пісню!
Швидко завантажу😌😌, але вай-фай такий жахливий!!!😒!!!
добре!
там написано "загрозу виявлено"... мій телефон навіть не рутований. чому це відбувається?
Будь ласка, додайте більше суперзірки! Та й картки модернізації коштують занадто дорого! ЗАРОБИТИ RP'S ВАЖКО.
я не грав у цю гру, але чи є в ній пісні k pop?
Будь ласка, додайте doja cat 😍😍😍😍
Ех, я сумую за суперзірками bts, для цього потрібно більше вибору пісень
Будь ласка, виправте цю гру якнайшвидше!!!!
Зараз добре
Глюк
Немає maroon5 і занадто мало виконавців, які вам легко набридають, а карти-призми для мене не є ні
Навіть не можу почати гру
він не робить нотаток, як інші суперзірки, і просто дає мені "добре", картки-призми не потрібні, мало художників, немає ненависті, але я б віддав перевагу суперзірці Луна або сімнадцять
Поки що з інтерфейсу виглядає нормально. Не такий відполірований, але який завгодно. Моя основна скарга полягає в тому, що гра застряє при обробці/завантаженні пісні на екрані вибору пісні. Якщо це лише моя гра, я дам їй вищу оцінку. Якщо це помилка, я збережу рейтинг, доки його не виправлять, тому що я дуже хотів би пограти в це.
Ця гра має великий потенціал, але грати в неї дуже нудно, тому що не було багато оновлень пісень. TSS Fighting❤
приємно будь ласка, додайте більше виконавців
Потрібно завантажити це швидко, щоб отримати картку R KSNSKSBSJSB
ДОДАТЬ, БУДЬ ЛАСКА, ОДИН НАПРЯМ, П'ЯТА ГАРМОНІЯ, LITTLE MIX, THE VAMPS, KATY PERRY, TAYLOR SWIFT, БУДЬ ЛАСКА
вічно чекаємо інших великих артистів 🥺, а також британських артистів, таких як Little Mix.😊
У цьому додатку виникла проблема. Він постійно говорив, що «загроза виникла» і автоматично виходить із програми
Naval Creed:Warships 動作 cdzu
ЦЕ МОЯ УЛЮБЛЕНА ГРА AAAHHHH SJBSJSBSJA👌👌😳
Нарешті! Не к-поп!
hmp. він все ще завантажується прямо зараз, idk, якщо це першоквітневий жарт, тому що це буквально 1 квітня.
Геймплей є найкращим серед ігор суперзірок, але причина, чому я оцінив цю гру 4 зірки, полягає в тому, що шанс на збільшення потужності нижчий, ніж в інших іграх суперзірок. Нагороди також вдвічі нижчі, особливо за годинний ігровий процес та відвідуваність. Однак у мене немає проблем з кількістю пісень, але я чекаю своїх улюблених виконавців.
гра дуже хороша, але вони повинні додати більше художників!
Ця гра для мене дуже вражає, тому що пісні дуже класні...
Маючи вибух, незважаючи на те, що я не найкращий! Любіть музику!
Загалом геймплей дуже гарний, поки що проблем у мене немає.
Усі ваші ігри - сміття
О БОЖЕ МІЙ! y naman antagal? Я не можу дочекатися.
добре
Поки що ця гра була чудовою, але було б ідеально, якби ви також додали пісні Doja Cat 👁👄👁👍💕💕
проклятий. Будь ласка, додайте контроль швидкості, це так повільно
Гра дійсно гарна... Сподіваюся, ви зможете додати більше артистів у цю гру в майбутньому, як-от Аріана Гранде, Меган Трейнор, Чарлі Пут, Шон Мендес тощо. Продовжуйте в тому ж таки, dalcom soft, дуже чекаю нового художники
Але нам потрібна суперзірка Луна
Я дуже радий грати в це
гра хороша, якщо додати маршмелло і Алана Уокера
зі мною просто не все гладко. Я думаю, що було б непогано додати Аріану Гранде, One Direction або Тейлор Свіфт.
На тлі є фіолетові рухомі вогні, які болять моїм очам. Порівняно з іншими іграми SUPERTSAR вона виглядає недоглянутою. У ньому є «карти призми», які були в Superstar BTS, я думаю. Час дотику здається вимкненим, навіть коли я синхронізую. Це також важко сприймати серйозно. Люди хочуть SS ATEEZ, CUBE, LOONA - не це.
The SuperStar ሙዚቃ vqut
Мені дуже подобається ця гра, моя сестра порекомендувала мене, але вона показала мені «YG», і я не дуже цікавився к-попом, але потім я побачив цю програму та її західну музику, тому я завантажив її!, Гра tbis працює так добре, і якщо вам, хлопці, це набридло, ви, хлопці, можете перевірити інші ігри, які вони розробили! 😊✨
The SuperStar संगीत kkie
Не можу відкрити гру вже більше ніж 2 дні. Просто чорний екран ДОПОМОГА
Півень 😍
Виявлено загрозу [8002]. Додаток буде припинено. Це дивно, якщо врахувати, що я граю на Samsung Note 9 із захищеним knox, без root, без будь-яких змін у прошивці. І я можу грати в усі інші ігри суперзірки.
добре, до речі, мені подобається Біллі 😘
неможливо відтворити. щоразу, коли я намагаюся відтворити пісню, екран стає чорним