Post by bivachalgresti on Mar 13, 2022 14:23:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator ključeva ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
Nemogu otvorit nikako a novce skinulo
Ne mogu staviti imena u značke tako da zapravo ne mogu igrati igru.Igra je obnovljena i deinstalirana!!!Jedan vrlo nesretan autistični dječak i jako pod stresom mama... ne može igrati jer ne može dodati svoje ime
moja kći voli ovu igru, ali ne može preuzeti centar grada s everesta. nešto što ima veze s platnim sustavom. riješite to ili ćete morati dobiti povrat novca
Preuzeo sam ga na moj ASUS, činilo se da je instaliran u redu, ali je visio kada sam pokušao izgubiti. Bojim se doslovno bacanje novca.
Ne radi uopće.
ne radi.
PAW Patrol: Rescue Run एडवेंचर wfhh
Neće mi dopustiti da kupim novu razinu kaže da naplata nije inicijalizirana. Poslao sam e-mail bez odgovora. Molimo da to riješite što prije. Plus komunikacija bi također bila dobra.
Preuzeto ovo naplaćeno je preko 4 funte i ne mogu ga ni otvoriti. Potpuno bacanje novca. Ispravite ili vratite novac
Moja kćer obožava ovu igru KAD RADI! Aplikacija se zamrzava pri otvaranju tražeći ime, ali kada upišete ne ubacuje se u okvir za znakove, stoga ne možete ući u igru. Rasipanje novca i vrlo razočaravajuće za moju kćer. Ili popravite ovo ili vratite novac!
Sviđa mi se pw Volim ovu emisiju
Volim tvoj rad
Imam veliki problem, jer je igra otvorena, ali ne radi "vraćanje kupnje". Može li mi netko reći što to znači ili što mogu učiniti?.
Block Craft 3D:Building Game आर्केड गेम laj
Igra više ne radi. Pokušao sam deinstalirati, ali neću ponovo instalirati
Kupio sam ovu igru kako bih saznao da morate platiti još više za dodatne razine. Gotovo 5 funti za plaćanje za preuzimanje! Zatim morate dodatno platiti. Malo nepravedno zar ne?
Dobro je, ali treba mi još toga
Kada potrošim više od 4 funte na igru, ne očekujem da ću pronaći područja zaključana i da mi je potrebno VIŠE novca ubaciti u igru da bih je mogao igrati. Pogotovo jer je ovo dječja igra.
Dobra igra!↘↙
Iako sam kupio punu verziju igre, dobivam pristup samo besplatnoj verziji igre. Kakvo bacanje novca. Ni kontaktiranje s programerima igre nije puno pomoglo. Nisam ni dobio odgovor s njihove strane!
Kako mogu vratiti novac molim vas pomozite mi
Moj mali je uzrujan jer je aplikacija prestala raditi i ne prolazi kroz stranicu za učitavanje
ne radi, sramotno rasipanje teško zarađenog novca. Opljačkani dok se kreatori uživaju i smiju se vašem gubitku i dobitku.
Uzeo je sve moje podatke i ne radi!! Objasnite to djetetu! Povrat novca ili popravka!!!!!!!!
Ažurirajte igru, već sam je kupio, neće se pokrenuti, pričekajte preuzimanje
Kupio sam ovo svom autističnom sinu, predugo se učitava i previše je ekrana za preskakanje i previše slučajeva čekanja na učitavanje za mene je to neugodno za nekoga s autizmom. Također nastavlja pritiskati gumb za vraćanje kupnje, što dovodi do 10 minuta čekanja prije nego što može ponovno igrati. Ova igra nije dovoljno dobra da bi imala cijenu!
Plaćeno je 4 funte za sve što radi, reproducirajte melodiju teme i recite učitavanje
Nije moguće unijeti naziv za Play!
Nije se učitao
dobro
Iako je plaćeno, uopće se neće učitati!! Trebao bi dobiti povrat novca, ali sumnjam da je netko ovo pročitao!!! Jedini razlog zašto dobiva 1 je taj što ja ne mogu dati 0
Kako mogu dobiti povrat novca jer ne radi
Ispravite greške. Neće mi dozvoliti da igram
Plaćeno preko £4, dobio sam račun, 6 sati kasnije i dalje se neće instalirati!!!!! Vrlo uzrujan dječak prvog dana svog ljetnog putovanja. Ima li kakvih ideja???
PAW Patrol: Rescue Run Petualangan tjcx
Morate platiti za sljedeći nivo. čak i tada vam neće dopustiti jer se stalno ruši
Rip of, tvrdi da ima novu razinu s novim snježnim pupom. Ovo ne radi. Ne kupujte ovu aplikaciju!!!!
Kobra
ne radi
U redu. Kupio sam ovu igricu za svog nećaka, ali ne radi. Nemam izbornik za odabir drugog jezika i također ne mogu igrati druge razine. Zašto me tjerati da platim unaprijed za nedovršenu igru. Ili ga popravi ili ažuriraj ili mi vrati moj novac.
Paw Patrol: Hunde Abenteuer Haustier Welpen Helden Abenteuer mpiv
Aplikacija više ne radi puno na razočaranje mog 4-godišnjaka!
Sjajan film, ali igra je trash.šokiran nakon što platiš. PAW PATROL razmisli još jednom
Ova igra je sjajna
123456
Kako frustrirajuće! Traži od vas da napišete svoje ime i ne dopušta vam da ga upišete. Molim vas, može li mi netko reći kako to popraviti! Plaćeno preko £4 za ovo i nemam pristup!!! preuzeli drugi put i ništa se ne mijenja. Točno isto. Ovo je potpuni podvala!
Plaćeno skidanje brava i nije radilo
Moj sin voli patrolu pa je odlučio preuzeti, no iako je zaradio značke sljedeći put kada se prijavi, značke više nema! Također nastavlja s vraćanjem kupnje??!
Nije učitano zatražio povrat novca
Stalno piše preuzimanje
Svidjela mi se ova igra prije uograde, ali sada mi neće dopustiti da prođem kroz zaslon s imenom i preuzmem novu razinu. Ovo treba riješiti esp zbog iznosa naknade za prvo preuzimanje. Predložio bih da nam programeri daju novu razinu besplatno za svu našu ljutu i uzrujanu djecu. Ne bih dao zvjezdice da mi je dopušteno.
Padovi... Padovi... Nije korišten niti jednom. Nema odgovora na mail. nema povrata
Neće instalirati. Pogreška -505 . povrat novca pls.
Molimo povrat novca odbija instalirati
PAW Patrol: Rescue Run Adventure fxyg